Zougla Newsroom

Τον εδειραν στο κέντρο της Αθήνας με ρόπαλα και μαχαίρια και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Ο 30χρονος Αλβανός όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν το θύμα ενώ ήταν στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου μίλησε στη νεαρή φίλη ενός εκ των δραστών, αιγυπτιακής καταγωγής.

Τότε εκείνος του ζήτησε το λόγο και ο 30χρονος κατέβηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια ενώ στον καβγά μπλέχτηκαν και δύο ακόμα άτομα. Όλοι πίστεψαν ότι το επεισόδιο τελείωσε εκεί αλλά δεν ήταν και έτσι… Λίγη ώρα μετά ο 30χρονος περπατούσε στην Πλατεία Καραϊσκάκη και δέχτηκε επίθεση από άλλους τρεις φίλους του Αιγύπτιου. Ο ένας τον χτύπησε με μαχαίρι και ο 30χρονος μεταφερθηκε στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν την υπόθεση και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανακριτής εξέδωσε έξι εντάλματα σύλληψης και το απόγευμα της Παρασκευής πέντε άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης