Μαφιόζικη εκτέλεση αποκαλύφθηκε σε ποτάμι, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα της Θεσπρωτίας, με θύμα έναν άνδρα η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη.

Ο άνδρας δολοφονήθηκε εκδικητικά, καθώς πυροβολήθηκε από απόσταση «αναπνοής» με τέσσερις σφαίρες.

Όπως δήλωσε στη zoula.gr ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής, Θόδωρος Βουγιουκλάκης: «Ο άνδρας φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι από βολίδες πυροβόλου όπλου. Δύο βολίδες βρέθηκαν μέσα στο κρανίο, αφού αυτά τα τραύματα ήταν «τυφλά», ενώ εντοπίστηκαν επιπλέον άλλες δύο πύλες εισόδου αλλά και εξόδου, καθώς πρόκειται για διαμπερή χτυπήματα».

Ο άνδρας, ηλικίας από 30 έως 40 ετών, βρέθηκε από βοσκό να επιπλέει στα φουσκωμένα νερά του ποταμού Καλαμά, στην περιοχή Καστρί της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, η …παραδειγματική εκτέλεση πρέπει να οφείλεται στα κυκλώματα λαθρεμπορίας ναρκωτικών, που λυμαίνονται τη μεθόριο καθώς μόνο τους τελευταίους δύο μήνες οι αρχές κατέσχεσαν 1,5 τόνο χασίς.

«Δεν γνωρίζουμε – μας λέει αξιωματικός της Ασφάλειας- εάν πρόκειται για Έλληνα ή Αλβανό. Το έγκλημα πιστεύουμε πως έγινε πιο ψηλά στον ποταμό και στη συνέχεια παρασύρθηκε από τα νερά. Και αυτό το συμπεραίνουμε…αυθαίρετα, επειδή από τη μέση και επάνω δεν είχε ρούχα, κάτι που συνήθως συμβαίνει από τα ορμητικά νερά ».

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα, ο θάνατος του άγνωστου άνδρα επήλθε περίπου πριν από μία εβδομάδα.