Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 30χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη για ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ, την 24-3-2024 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό το από 27-3-2024 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον συλληφθέντα: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Σπυρίδωνα αγνώστου πατρός και της Ελένης, γεννηθέντα 17-4-1994 στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της δημόσιας τάξης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης