Συμπληρώθηκαν την Τρίτη (28/11) πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, η οποία συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Τοπαλούδη στις 28 Νοεμβρίου 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Τρίτης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα πέντε χρόνια από τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, η Κούλα Αρμουτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον τάφο της κόρης της και έγραψε λόγια που “ραγίζουν” καρδιές.

«Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια, από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου έδωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου.

Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπάξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.

Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στη λεζάντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης