Η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/06) σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο, άφησε πίσω της σοβαρές ζημιές σε δύο νταλίκες που, όπως φαίνεται και από το βίντεο που εξασφάλισε η «Ζούγκλα», έγιναν παρανάλωμα του πυρός. 

Υπενθυμίζεται πως τέσσερα άτομα με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν έναν υπάλληλο και έναν οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου οι οποίοι συζητούσαν και είδαν ξαφνικά να τους σημαδεύουν. Οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», έβαλαν τους δύο άντρες μέσα στο πρατήριο καυσίμων και στη συνέχεια πυρπόλησαν τα δύο οχήματα που ήταν στο υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Μεγαρίδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική προκειμένου να σβήσει την πυρκαγιά από τα φλεγόμενα οχήματα. Οι αρχές ασφαλείας εξετάζουν με πολύ προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό και δεν αποκλείουν να πρόκειται για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα όσων έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον χώρο των καυσίμων. Στο σημείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασβέσθη πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης επί της οδού Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης