Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έπεσε από καράβι μεσοπέλαγα στη θαλάσσια περιοχή της Ύδρας, το οποίο ταξίδευε με προορισμό τον Πειραιά.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας, για τον εντοπισμό ενός επιβάτη ηλικίας 67 ετών του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Κίσσαμος», που σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Χανιά για Πειραιά. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στις έρευνες υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Παράλληλα, υπό διερεύνηση είναι η πληροφορία ότι ο 67χρονος άνδρας έχει αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη του πλοίου, που είδε τον άνδρα να πηδάει στη θάλασσα, χωρίς να προλάβει να τον εμποδίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα για τον 67χρονο Χανιώτη έγινε δήλωση εξαφάνισης από την κόρη του, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Σούδα, απ΄όπου ξεκίνησε το πλοίο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης