Έργα αποκατάστασης και συντήρησης, προϋπολογισμού 291.600 ευρώ, ξεκινούν στο επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, σύμφωνα με την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης και τη διακήρυξη της δημοπρασίας για την κατασκευή πεζοδρομίων εντός του οικισμού Κισσού, του Δήμου Αγίου Βασιλείου, προϋπολογισμού 42.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, προχώρησε επίσης στην έγκριση και απευθείας ανάθεση επειγουσών εργασιών συντήρησης της Νέας Εθνικής οδού περιοχής Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Μυλοποτάμου.

Επίσης, έργα συνολικού προϋπολογισμού 49.600 ευρώ που αφορούν σε εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων, τάφρων, άρσης καταπτώσεων, καθώς και αφαίρεση τμημάτων υπαρχόντων φυτών, που εμποδίζουν την ορατότητα και δημιουργούν κινδύνους για ατυχήματα στη Νέα Εθνική Οδό, στα όρια του Δήμου Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Τέλος, η Επιτροπή ανέδειξε ανάδοχο κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στις επαρχιακές οδούς 4, 11, 14, 24, 26, 30, 31», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, με το έργο αυτό να περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης (ασφαλτοστρώσεις, αντιμετώπιση καθιζήσεων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας) σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Μυλοποτάμου, αλλά και του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης