Θρίλερ έλαβε χώρα στα Εξάρχεια όπου μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σύζυγός της τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (22/02) και είπε: «Έχω εδώ νεκρή τη γυναίκα μου». Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, ο άνδρας ανέφερε πως σκόπευαν και οι δύο να αυτοκτονήσουν.

Όταν κατέφθασε το ΕΚΑΒ βρήκε την 55χρονη γυναίκα νεκρή με τραύματα στους καρπούς και τον σύζυγό της να φέρει τα ίδια τραύματα. Ο 57χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου και νοσηλεύεται. Στο σπίτι εντοπίστηκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και θα κριθεί από το πόρισμά του τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για αυτοχειρία ή εάν ο ένας έκοψε τις φλέβες του άλλου. Σε αυτήν την περίπτωση ο σύζυγός της δεν απαλλάσσεται από ενδεχόμενη απόδοση κατηγοριών για ανθρωποκτονία με συναίνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, κάνουν λόγο για πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης