Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός ποδηλάτη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας, στο ύψος του Γαλλικού Ποταμού.

Ένας αλλοδαπός ποδηλάτης, περίπου 40 ετών, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου και έπεσε στις πίσω ρόδες φορτηγού οχήματος, που εκείνη τη στιγμή είχε ξεκινήσει να κινείται, από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Ο άτυχος ποδηλάτης αποκεφαλίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος, Ηλίας Τσότσας, κάτοικος Αγιάς, σε επικοινωνία του με το zougla.gr περιγράφει αναλυτικά το φριχτό δυστύχημα, ενώ τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της αστυνομίας για τις αναγκαίες καταθέσεις.

«Ο φορτηγατζής ξεκίνησε να κινείται κανονικά στη λωρίδα του. Ο ποδηλάτης κρατούσε ακριβώς μπροστά από το κάθισμά του ένα παιδικό καρεκλάκι και όση ώρα τον έβλεπα να κινείται, έκανε ζιγκ-ζαγκ, θεωρώ λόγω του φορτίου που είχε μαζί του. Δυστυχώς όταν έφτασε δίπλα στο φορτηγό έπεσε στις πίσω ρόδες. Ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω», αναφέρει. 

Ακούστε τη μαρτυρία του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν σκληρές εικόνες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης