Σοκάρουν τα στοιχεία από το βούλευμα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σχετίζονται με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία οι τελευταίες ώρες της άτυχης κοπέλας ήταν μαρτυρικές, καθώς βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV και είπε πως «αν κάποιος γονιός βρισκόταν στην ίδια θέση με εμάς τι θα σκεφτόταν για τα μαρτύρια που πέρασε η κόρη μας στα χέρια τους; Θα έπρεπε η ελληνική δικαιοσύνη να τους δικάσει και για άλλη ποινή, αυτή του βασανισμού. Κάποιοι όμως μας κάνουν και βγαίνουμε από τα ρούχα μας, καθώς έστειλαν το κορίτσι μας στον θάνατο. Η ποινή που θα θέλαμε εμείς δεν μπορεί να ειπωθεί», πρόσθεσε. «Αυτό που θέλουμε εμείς για την αγαλίαση της ψυχής της Ελένης είναι να επιβληθεί το μέγιστο της ποινής που υπάρχει στο ελληνικό δίκαιο» ανέφερε ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι γονείς. «Κάποιοι προσπάθησαν να προστατέψουν τους δράστες. Δεν ξέρω εάν αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν ή να ανακτηθούν. Ηθικοί αυτουργοί, γενικά μιλώντας, είναι οι γονείς. Εμείς έχουμε καθήκον και υποχρέωση κανένα άλλο κορίτσι να μην έχει την τύχη της Ελένης. Οι βιαστές θα πρέπει να δικάζονται ως δολοφόνοι», κατέληξε ο ίδιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης