Τη δράση «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», που διοργανώνει το Humanity Greece, φιλοξενεί και υποστηρίζει στον χώρο πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» η ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, οι εθελοντές του Humanity Greece και του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή» και του Βιβλιοταξιδεύουμε, θα βρίσκονται στον σταθμό Σύνταγμα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των νέων στο θέμα και τη διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση πραγματοποιείται για τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και το κάλεσμα απευθύνεται σε πολίτες 18-40 χρονών, που μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, με την επισήμανση πως η ένταξή τους στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει απαραίτητα και δωρεά μοσχεύματος.

Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση για την διαδικασία της δειγματοληψίας μπορείτε να καλείτε στο 24ωρο Κέντρο Ενημέρωσης: 2610 969164.

Για την πρόσβαση στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης