Στη σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Κοντορούση, για ενδοοικογενειακή βία, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της «Ζούγκλας», ο δημοσιογράφος  άσκησε βία στην σύντροφό του , επίσης δημοσιογράφο,  η οποία πήγε το μεσημέρι στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, φανερά χτυπημένη στο πρόσωπο.  Η ίδια ανέφερε το περιστατικό, ο δημοσιογράφος αναζητήθηκε και συνελήφθη. Κρατείται και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα. Επίσης, αναμένεται να μεταφερθεί αργά το βράδυ σε «σπίτι ασφαλείας».

Η υπόθεση έρχεται στο φως σε συνέχεια αντίστοιχων υποθέσεων για ενδοοικογενειακή βία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, με κορυφή του παγόβουνου την υπόθεση Λύτρα.

Ο Νίκος Κοντορούσης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, ενώ απομακρύνθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως μόλις πριν ένα 24ωρο έκανε ρεπορτάζ με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την απομάκρυσνή του 

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ο Νίκος Κοντορούσης συνεργαζόταν για πάνω από 10 χρόνια με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ενώ έχει εργασθεί σε γνωστά website όπως του Σπύρου Καρατζαφέρη και του Στέφανου Χίου. Τελευταία δούλευε στην ΕΡΤ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης