Ένα ακόμη μέλος της Greek Mafia ταυτοποίησε σήμερα (30/01) και αναζητά η Ελληνική Αστυνομία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για έναν 65χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν.

Oι Αρχές εκτιμούν ότι ο ύποπτος, γεννηθείς το 1959, και κατηγορούμενος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ άλλων, ο 65χρονος σχετίζεται με άτομα τα οποία, είτε κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, είτε εξετάζεται η σχέση τους με την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ο κακοποιός o οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο τσιγάρων φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στη Βοιωτία, ενώ οι Αρχές εκτιμούν πως είχε ενεργό ρόλο και στις δολοφονίες Ρουμπέτη και Μουζακίτη, με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να ήταν και ένας από τους εκτελεστές.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν κατά την έρευνα που έγινε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο.

Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί δύο βασικοί κατηγορούμενοι που φέρονται να συμμετείχαν σε τρεις δολοφονίες μελών της Greek Mafia, ενώ ο τρίτος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης