Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ή ο γνωστός σε όλους μας «ξανθός μάγος» με τα λιοντάρια, είναι ο 78χρονος που κατηγορείται για τον κατ΄επανάληψη βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή, παρόλο που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, προφυλακίστηκε προσωρινά.

Η υπόθεση εις βάρος του, 78χρονου σήμερα, «ξανθού μάγου», έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της 16χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η ανήλικη κατήγγειλε πως ο 78χρονος νονός της προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, αφού μάλιστα προηγουμένως της έδινε αλκοόλ και χασίς, καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν όταν η ανήλικη βρισκόταν μόνη της με τον νονό της κατά το διάστημα του Ιουνίου του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, σε περιοχή της Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Ποιος είναι όμως ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου

Αφίσα του «ξανθού μάγου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου είναι δημοφιλής περφόρμερ – ταχυδακτυλουργός που στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 έγινε γνωστός από στόμα σε στόμα ως ο «Έλληνας Ντέιβιντ Κόπερφιλντ». Ο ίδιος, πλανόδιος σόουμαν, γέμιζε τις πλατείες πόλεων αλλά και επαρχιών, ενώ ξεπέρασε τα σύνορα περιοδεύοντας σε πόλεις των ΗΠΑ, έως και της Ιαπωνίας. 

Τα μαγικά κόλπα του ήταν ιδιαίτερα πρωτόγνωρα για την εποχή και αυτό το οποίο τον χαρακτήρισε ήταν η αναισθησία του στον πόνο. Στο σόου του, πρωτοστατούσαν νούμερα για «για γερά στομάχια» με μαχαίρια, ακόμα και ηλεκτρικά τρυπάνια, με τα οποία ατάραχος διαπερνούσε τη σάρκα του. Το θέαμα αυτό, ιδιαίτερα αιματηρό, οδηγούσε πολλούς από το κοινό του μέχρι και στη λιποθυμία.

Ο «ξανθός μάγος» ενώπιον κοινού κάνει το καθιερωμένου του σόου

Νούμερο όπου με μαχαίρι αυτοτραυματίζεται

Ο «ξανθός μάγος» σε νούμερό του όπου με ηλεκτρικό τρυπάνι διαπερνά το χέρι του

Μάλιστα, ο «ξανθός μάγος» είναι παλιός «γνώριμος» της εκπομπής της «Ζούγκλας» και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όπου είχε κάνει ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, τα οποία είχε αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος, ο 78χρονος ζούσε σε μεγαλοπρεπή οικία στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Συντροφιά του η γυναίκα του, αλλά και το μοναδικό λιοντάρι που του απέμεινε το οποίο το μεγάλωνε στην αυλή του.

Κάποτε εικάζεται πως είχε 300 ζώα, από ιπποπόταμο, μέχρι και πούμα, τα οποία πλέον έχει χαρίσει σε γνωστούς και φίλους του στο εξωτερικό. Είναι γνωστό ωστόσο πως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τον «ΑΡΚΤΟΥΡΟ» που τον κυνηγούσε για όλα τα άγρια ζώα που κρατούσε στο σπίτι του.

Εικόνες από το εσωτερικο του σπιτιού του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης