Μια πολύ περίεργη ιστορία, που αφορά ένα εξαιρετικά γνωστό ζευγάρι δικηγόρων στον νομικό κόσμο της χώρας και μια ασκούμενη δικηγόρο, απασχολεί εδώ και 24 ώρες την κοινή γνώμη.

Στην αρχή η υπόθεση παρουσιάστηκε ως μια κοινή ιστορία ξυλοδαρμού γυναίκας δικηγόρου από τον εργοδότη της, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε πολύπλοκα από τη στιγμή μάλιστα που έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ζούγκλα», αφού ήρθε σε επαφή με όλους τους πρωταγωνιστές και διαθέτει την ιατροδικαστική έκθεση του φερόμενου θύματος, παρουσιάζει τα γεγονότα σε μια προσπάθεια να εξηγηθούν τα ανεξήγητα και να διαφωτιστεί η υπόθεση.

Εκ της ιατροδικαστικής εκθέσεως, προκύπτει πως δεν υπήρχαν πολύ σοβαρές ενδείξεις και αποδείξεις βάναυσου ξυλοδαρμού, όπως τουλάχιστον αφέθηκε να εννοηθεί από τα πρώτα δημοσιεύματα.

Δείτε την ιατροδικαστική έκθεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, η «Ζούγκλα» ήρθε σε επαφή με την ασκούμενη δικηγόρο, η οποία αρνήθηκε να παραθέσει λεπτομέρειες για όλο το σκηνικό το οποίο επικαλείται. Αντιθέτως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ασκούμενη δικηγόρος, πρώην νοσηλεύτρια, η οποία κάποια στιγμή αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, επί μακρόν προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο ζευγάρι των δικηγόρων, αλλά και να προκαλέσει τριγμούς στην επαγγελματική τους υποδομή. Είναι φανερό πως, με τον γνωστό ποινικολόγο, η ασκούμενη είχε συνάψει κάποιου άλλου είδους σχέση, ερωτική εν προκειμένω, πέραν δηλαδή του πλαισίου της ασκούμενης δικηγόρου.

Από κάποια στιγμή και μετά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Ζούγκλα», η ασκούμενη συστηματικά και μεθοδικά άρχισε να ασκεί bullying. Προφανής σκοπός της ήταν να δημιουργήσει ψυχολογικά και επαγγελματικά προβλήματα, προκειμένου στο τέλος της ιστορίας να υποκαταστήσει τη σύζυγο σε όλα τα επίπεδα.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η «Ζούγκλα» ήρθε σε επαφή με την ασκούμενη δικηγόρο, η οποία απέφυγε να αποκαλύψει όλες τις πτυχές αυτής της ιστορίας. Από την άλλη, η σύζυγος του ποινικολόγου, προφανώς επιδιώκει να διατηρήσει πολύ χαμηλό προφίλ προκειμένου να αποφευχθούν περεταίρω εμπλοκές όσον αφορά την οικογένεια, αλλά και το δικηγορικό γραφείο.

Η τελευταία αυτή υπόθεση έρχεται να απασχολήσει την κοινή γνώμη λίγα 24ωρα μετά τη βόμβα της «υποθέσεως Λύτρα».

Το κλίμα δηλαδή είναι πολύ επιβαρυμένο όσον αφορά τον νομικό κόσμο της χώρας, δεδομένου ότι όλες αυτές οι ιστορίες, αλλά και οι σκοτεινές πτυχές τους, ήταν γνωστές στον νομικό κόσμο της χώρας, ο οποίος έκλεινε τα αυτιά και τα μάτια, προκειμένου να μην διαταραχθούν λεπτές ισορροπίες και η επαγγελματική τάξη στον χώρο της δικηγορίας. Τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης