Οικονομικός έλεγχος αναμένεται να γίνει για τον Απόστολο Λύτρα καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ μετρητά. Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της προφυλάκισης του δικηγόρου λέγοντας πως ο Απόστολος Λύτρας «χρωστούσε παντού» γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τους πλειστηριασμούς των ακινήτων του σε Χαλάνδρι και Εμμανουήλ Μπενάκη, όπως αποκάλυψε η «Ζούγκλα».

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. Δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μισό εκατομμύριο κοστίζουν μόνο τα super cars του

«Ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ», σημείωσε ο αστυνομικός αναλυτής. Πράγματι ο Απόστολος Λύτρας διαθέτει μία Ferrari 360 Modena, δύο Porsche, μία ΒMW σειρά 7 και μία μηχανή μεγάλου κυβισμού. Παράλληλα, γνωστή είναι και η αγάπη του για την θάλασσα αφού ο ποινικολόγος διαθέτει και ένα σκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος φαίνεται πως είχε αδυναμία και στα ακίνητα. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, είχαν ανοίξει το σπίτι τους στον Γέρακα, το οποίο έσφυζε από πολυτέλεια και το ιδιαίτερο γούστο του δικηγόρου. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης, τα βλέμματα τραβά το κάδρο που αποτυπώνει ένα όπλο στον τοίχο αλλά και ένα επιχρυσωμένο διακοσμητικό καλάσνικοφ καθώς όπως είναι γνωστό ασχολούνταν με την σκοποβολή. Υπενθυμίζεται πως κατά την σύλληψή του είχαν βρεθεί δύο όπλα στο σπίτι του τα οποία κατασχέθηκαν.

Kαι ενώ στο σπίτι στον Γέρακα κυριαρχούσε το μοντέρνο ύφος και το λευκό χρώμα, ο ποινικολόγος είχε επιλέξει πιο κλασικές γραμμές και βαριά επίπλωση για τα γραφεία του στην Σκουφά.

«Θα έρθει στο τέλος και η εφορία να σας ψάχνει»

Τα προβλήματα με την εφορία που είχε ο δικηγόρος φαίνεται πως ήταν γνωστά και στους συνεργάτες του καθώς σε μηνύματα στην ομαδική συνομιλία με τους υπαλλήλους του γραφείου του, ένας εξ αυτών, απευθυνόμενος στον ίδιο και τη σύζυγό του λέει: «Μιλάνε (σ.σ. δημοσιογράφοι) για χλιδάτες ζωές, κότερα, εξοχικά, διακοπές… θα έρθει στο τέλος και η εφορία να σας ψάχνει, πού βρήκε ο καθένας σας το κάθε περιουσιακό στοιχείο και θα σας π….».

 

Παράλληλα, μιλώντας για την υπόθεση ο κ. Μπαλάσκας τόνισε: «Το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε. Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι».

«Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά και, για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στη σύζυγό του. Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν για να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα», συμπλήρωσε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης