Δριμύ «κατηγορώ» προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης απευθύνει με ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Αναφερόμενη στην ενημερωτική της δράση με αφορμή τη διεξαγωγή του Job festival στο Δημαρχείο της πόλης η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στον Γιάννη Μπουτάρη αδιάλλακτη στάση λόγω του ότι δεν άκουσε τα επιχειρήματα των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στο κατέβασμα του πανό που είχε αναρτηθεί. Η συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη συνδέεται από τους συντάκτες της ανακοίνωσης με την προχθεσινή του τοποθέτηση για τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σήμερα Κυριακή 7/12 πραγματοποίησε παρέμβαση στο Φεστιβάλ “Εργασίας” που έγινε στα πλαίσια της Θεσσαλονίκης Ευρωπαική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν φυλλάδια και αυτόκολλητα και κρεμάστηκε πανό όπου αναδείκνυε αυτό που κανένας Δήμαρχος όσο και αν θέλει δεν μπορεί να το κρύψει, ότι η Θεσσαλονίκη είναι η Ευρωπαική Πρωτεύουσα Ανεργίας των νέων. Εμείς οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούμε οτι το μείζον πρόβλημα ανεργίας των νέων δεν αντιμετωπίζεται αλλά πολλώ δε μάλλω δεν λύνεται με τις φιέστες του Δημάρχου σε αγαστή συνεργασία με εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων που διαιωνίζουν και στηρίζουν την επισφαλή εργασία. Την ώρα της παρέμβασης με έκπληξη αντικρύσαμε τον κύριο Μπουτάρη συνοδευόμενο από την προσωπική του φρουρά να προσπαθεί να κατεβάσει το πανό της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσπαθώντας να έρθουμε σε συννενόηση μαζί του και να του εξηγήσουμε το λόγο της παρέμβασής μας, αντιληφθήκαμε ότι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσουμε για την ουσία της παρέμβασης, αλλά το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κρατήσει “καθαρό” το προφίλ του μεγάρου του.

Βέβαια η πράξη του αυτή έρχεται σε συνέχεια της χτεσίνης του δήλωσης για το Ν.Ρωμανό και φανερώνει ότι έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής της όποιας προοδευτικότητάς του. Ας συνεχίσει να μένει δεμένος στο άρμα της αυταρχικής κυβέρνησης που την στηρίζει και τον στηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδηγεί χιλιάδες συνομηλίκους μας στην ανεργία και στην απόγνωση. Θα αντιστεκόμαστε σε οποιονδήποτε πουλάει φρούδες ελπίδες, διοργανώνοντας πανηγύρια για να δικαιολογήσει τη θέση του. Η θέση των νέων αυτής της χώρας δεν είναι ούτε στο εξωτερικό ούτε στην ανασφάλιστη και επισφαλή εργασία.

Χρέος της γενιά μας η ανατροπή».

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Διαβάστε επίσης: Ένταση με Μπουτάρη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για ένα πανό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης