«Να σβηστεί το βίντεο από όλους από αυτούς που το έχουνε, ώστε να ξέρω ότι δεν θα μαθευτεί κάπου αλλού ή ότι δεν θα το ανεβάσει πουθενά και να απομακρυνθώ από αυτά τα άτομα, δηλαδή να μην έχω επικοινωνία μαζί τους πουθενά».

Είναι τα λόγια της 13χρονης μαθήτριας στην κατάθεσή της στην παιδοψυχολόγο της αστυνομίας για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας της στις 22 Σεπτεμβρίου  ότι τρεις ανήλικοι ασέλγησαν πάνω της και  ο ένας από αυτούς  ανέβασε σε ομαδική συνομιλία στο Instagram άσεμνο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To zougla.gr  παρουσιάζει την κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας η οποία μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε για τα όσα έγιναν σε προαύλιο χώρο Γυμνασίου στο Καματερό. Το κορίτσι υποστήριξε ότι γνώριζε τον έναν από τους τρεις :

«Ήτανε να βγούμε και μου έφερε και άλλους  δύο  φίλους του, που λέει ότι είναι ξαδέρφια, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και λέγαμε πάμε μια χαλαρή βόλτα, αλλά καταντήσαμε, καταντήσαμε στο να μου λένε, να με πιέσουν να τους κάνω …. (σ.σ  αναφέρεται η άσεμνη πράξη ).

Και τους είπα ότι εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο και με ανάγκασαν και οι τρείς και με απειλούσαν ότι εάν δεν το κάνεις, θα πω στους γονείς σου ότι έχεις κάνει κάτι παραπάνω, με άλλα άτομα, ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και με ‘βαλαν με το ζόρι κάτω και αναγκάστηκα και μετά από εκείνη τη μέρα, δεν ξαναμίλησα σε αυτά τα παιδιά, αφού έγινε αυτό που έγινε και τους μπλόκαρα και λέει ο ….. σε μια φίλη μου, να τον ξεμπλοκάρω για να μου πει κάτι. Τον ξεμπλοκάρω εγώ και μου λέει ότι θες να κανονίσουμε να βγούμε; Και του λέω γιατί; Και μου έλεγε για να τα πούμε και από κοντά όλο αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη φορά και του λέω δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι να πούμε. Και μου λέει δεν θα σε πειράξω, δεν θα σου κάνω κάτι και του λέω εγώ θα έρθω άλλα θα έρθω με φίλες μου μαζί, να μην είμαι μόνη μου και μου λέει όχι σε θέλω μόνη σου και του λέω το λόγο και μου λέει απλά να μιλήσουμε. Και…του είπα θα έρθω μόνη μου, αλλά πήρα και μια φίλη μου μαζί και είχε φέρει πάλι τα άλλα δύο παιδιά, χωρίς να μου το πει και μου λέει θα φέρω και άλλον έναν φίλο μου. Είχαν έρθει δύο παιδιά και είπε θα φέρει και άλλον. Και του λέω πόσα άτομα θα φέρεις και μου λέει μόνο αυτοί θα είμαστε. Και μετά από 5 λεπτά περίπου ήρθαν και οι φίλες μου, χωρίς να το ξέρουν αυτοί και  με το που τις είδαν, σηκώθηκαν και έφυγαν, τρέχοντας και του στέλνω μετά μήνυμα και του λέω γιατί έφυγες και μου λέει γιατί έφερες τις φίλες σου μαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι περιέγραψε  τα όσα βίωσε από τους τρεις ανήλικους :

Ερώτηση : Σε πίεσε να κάτσεις κάτω ;

Ανήλικη : Ναι  με πίεσε μου λέει ,δεν μου είπε κάτσε κάτω ,απλά με έβαλε από μόνος του .

Ερώτηση : Και ο ….που ήταν ;

Ανήλικη  : Ήταν δίπλα

Ερώτηση : Εσύ εκείνη την ώρα τι έκανες;

Ανήλικη : Ήθελα να φύγω αλλά είχαν μαζευτεί και οι τρεις από πάνω αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι .

Ερώτηση : Είχαν μαζευτεί και οι άλλοι από πάνω σου ;

Ανήλικη : Ναι

Ερώτηση  : Και τι κάνανε σε σένα οι άλλοι ;

Ανήλικη  : Με κρατάγανε να μην φύγω .

Ερώτηση : Θυμάσαι από που σε κρατάγανε ;

Ανήλικη : Είχαν μαζευτεί γύρω μου και με κρατάγανε τα χέρια μου ,ώστε αν κάνω κίνηση να  με πιάσουν .

«Έστειλε βίντεο μου σε φίλες μου »

Η 13χρονη ζητά από τον ανήλικο να σβήσει το βίντεο  που έχει με την ίδια και εκείνος της απαντά όπως ισχυρίζεται :

«του λέω το βίντεο θέλω να το σβήσεις και μου λέει δεν Θα κάνω κάτι με αυτό το βίντεο και του λέω εντάξει και μετά από κάποιες μέρες μαθαίνω ότι το έχει στείλει το βίντεο σε όλες τις φίλες μου, χωρίς να μου το πει και το ρωτάω για ποιο λόγο το ‘στειλες και μου λέει έτσι γουστάρω, έχεις κανένα θέμα;

Και μου λέει ότι… αυτό το βίντεο δεν έχει κυκλοφορήσει λέει πουθενά, μόνο στις φίλες σου λέει και ότι αν το συνεχίσεις θα το ανεβάσω λέει στο διαδίκτυο, στο ιντερνέτ και του λέω ότι με απειλείς με ένα βίντεο, το οποίο μου είχες υποσχεθεί ότι δεν θα το ανεβάσεις πουθενά και δεν θα το δείξεις πουθενά και μου λέει άλλο είχα πει, άλλο θα κάνω αν το συνεχίσεις και του λέω, δηλαδή για να το σταματήσεις αυτό τι πρέπει να κάνω εγώ;

Ερώτηση : Άρα τελικά αυτό το βίντεο εκείνος το έστειλε μόνο στις φίλες σου ,σε γνωστές σου ή το ανέβασε και σε ;

Ανήλικη : Δεν το είχε ανεβάσει πουθενά απλά το έχει στείλει .Εγώ ξέρω κάποια άτομα που το έχει στείλει ,το έχει στείλει και σε άλλα που δεν ξέρω λογικά΄.

Ερώτηση : Είσαι σίγουρη ότι δεν το έχει ανεβάσει σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης;

Ανήλικη : Δεν νομίζω αλλά δεν δίνω και όρκο .»

Η  υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της Δικαιοσύνης με τους ανήλικους να έχουν απολογηθεί  με τις δικαστικές αρχές να τους αφήνουν ελεύθερους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης