Κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της της έντονης βροχόπτωσης, συνεχίζονται οι έρευνες των Πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr αναφέρει ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, τής έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Στο ίδιο σημείο έχει πλημμυρίσει η περιοχή χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει το χωριό αλλά έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά γεγονός που κάνει δύσκολη την προσέγγιση των οχημάτων Πυροσβεστικής και συνεργείων του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί ζημιές στις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αγνοούμενοι είναι κάτοικοι του Πλουτοχωρίου.

Πηγές: tempo24, ilialive.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης