Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε βάρος του 65χρονου που συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύργου έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου της ανήλικης, σε βάρος της οποίας κατηγορείται ότι τέλεσε τις παραπάνω πράξεις.

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί, οι οποίες διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της ανήλικης (δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη), η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών αρχών. Την προανάκριση της υπόθεσης, που χαίρει ειδικής μεταχείρισης λόγω της ανηλικότητας του θύματος, διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που κατάφερε να συλλάβει τον κατηγορούμενο άνδρα.

Πηγή: patrisnews.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης