Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου Χερσονήσου που «χτυπήθηκε» από το ρεύμα, όταν επιχείρησε να συνδέσει στην πρίζα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που είχαν φέρει οι μαθητές για να στολίσουν το δέντρο.

Η ανήλικη μαθήτρια παραμένει και σήμερα στην Παιδιατρική Κλινική, όπου παρακολουθείται από τους γιατρούς, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγείας της, καθώς η ηλεκτροπληξία που υπέστη ήταν ελαφρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ πηγές από το σχολείο, η μαθήτρια και οι συμμαθητές της στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην τάξη τους, όμως, όταν η ανήλικη επιχείρησε να συνδέσει τα λαμπάκια στην πρίζα υπέστη ηλεκτροπληξία. «Την χτύπησε το ρεύμα στο χέρι», όπως χαρακτηριστικά είπαν οι ίδιες πηγές.

Ήταν το ίδιο το κορίτσι που πήγε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου και ενημέρωσε για το περιστατικό. Αμέσως, ο διευθυντής και μία εκπαιδευτικός συνόδευσαν την μαθήτρια στην ΤΟΜΥ Χερσονήσου, από όπου παραπέμφθηκε στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω έλεγχο.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι σε επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το οικογενειακό του περιβάλλον αναφέρουν ότι είναι καλά και παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το περιστατικό κλήθηκε ηλεκτρολόγος και προχώρησε στον ενδεδειγμένο έλεγχο, χθες και σήμερα. «Κατά τον έλεγχο δεν ανευρέθη κανένα πρόβλημα στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σχολείου» δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης