Σοκάρει η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου αγοριού από 59χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετά από αστυνομική έρευνα στο Ηράκλειο.

Ο κατηγορούμενος που βρισκόταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες οδηγείται το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η κακοποίηση του 10χρονου αγοριού είναι μόνο η μία από τις πολλές πτυχές της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν πολύ μεγάλο διάστημα να «δέσουν» την υπόθεση, η οποία φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 59χρονος φαίνεται να κακοποιούσε το αγοράκι 10 ετών, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ’ όπου κατάγεται, απ’ όπου κατάγεται και το παιδάκι.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν την Παρασκευή ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι της υπόθεσης, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Tο πρωί του Σαββάτου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν την έρευνα γύρω από τις ενδείξεις που υπάρχουν, ότι η δράση του δεν έχει σταματήσει στο 10χρονο αγόρι.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η δράση του να είχε επεκταθεί κι άλλο μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και ευρύτερα, με θύματα και άλλα ανήλικα παιδιά.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης