Να δώσει σάρκα και οστά στη φράση «Καμία Μόνη» αποφάσισε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στον Βόλο, της οποίας οι υπάλληλοι παραμένουν stand by στο ακουστικό τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, μένοντας -δωρεάν- στο πλευρό οποιασδήποτε γυναίκας αισθανθεί απειλή επιστρέφοντας μόνη στο σπίτι της.

Μιλώντας στο GRTimes για την εν λόγω πρωτοβουλία, ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εταιρείας, ονόματι «MEGA SAFE», Χάρης Μισαηλίδης, εξηγεί: «Tα οχήματά μας βρίσκονται έτσι κι αλλιώς έξω κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, αν κάποια κοπέλα διακρίνει ότι υπάρχει κάποιος γύρω της και αισθανθεί απειλή, μας καλεί και την παραλαμβάνουμε από το μέρος όπου βρίσκεται, πηγαίνοντάς τη στο σπίτι της, περιμένοντας να μπει στην πολυκατοικία και να είναι ασφαλής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν το βλέπουμε ως δουλειά. Το βλέπουμε ανθρωπιστικά»

Η πρωτοβουλία της εταιρείας βρίσκεται… εν ζωή εδώ και πέντε ημέρες, ισχύει κατά τις ώρες 00:00 – 06:00, ενώ το τηλέφωνό της έχει ήδη χτυπήσει μια φορά, χωρίς -ευτυχώς- να χρειαστεί η συνδρομή των ανθρώπων της εταιρείας. Ο κ. Μισαηλίδης, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο «γεννήθηκε» η συγκεκριμένη δράση, περιγράφει ότι «στον Βόλο, έχουμε πολλούς φοιτητές και φοιτήτριες.

Επιπλέον, έχουμε ακούσει για τέτοιου είδους περιστατικά, ακόμη και στον κύκλο μας. Πιστεύουμε ότι γίνονται αρκετά συχνά αλλά δεν μιλάει ο κόσμος, οπότε αναλάβαμε δράση. Σε τέτοιες περιστάσεις, εξάλλου, λειτουργούμε με το ένστικτο. Δεν το βλέπουμε ως δουλειά. Το βλέπουμε ανθρωπιστικά. Πρέπει να προστατέψουμε το άτομο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ευχή του Χάρη Μισαηλίδη, ωστόσο, είναι «να μη χρειαστεί ποτέ να χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο…».

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη με τα τηλέφωνα επικοινωνίας:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης