Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στα χέρια της «Ζούγκλας» από έναν πολίτη, ο οποίος κάνει δύο δουλειές για να συντηρηθεί, όμως έχει μπλέξει στα δίχτυα της γραφειοκρατίας, αλλά και του… κουκουλώματος της υπόθεσης του.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Δημοσθένης Ντελάκος στην «Ζούγκλα» ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γνωστός επιχειρηματίας, παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (5/12) ο κ. Δημοσθένης διέσχιζε την οδό Πριάμου στο Ίλιον, έχοντας πράσινο φανάρι, από την οδό Ιδομένεως παραβίασε το κόκκινο φανάρι μία Πόρσε και τον έσυρε 30 μέτρα.

«Ο πραγματογνώμονας έβγαλε ότι έτρεχε 80 ή 100 χιλιόμετρα, το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο γιατί έβρεχε. Στο σημείο του τρακαρίσματος Ιδομενέως και Πριάμου ήρθε περιπολικό της τροχαίας και ασθενοφόρο», είπε ο καταγγέλλων και πρόσθεσε: «Εγώ τραυματίστηκα στο χέρι, γιατί έσπασε το τζάμι στο πόδι, αλλά χτύπησα και στο κεφάλι από την λαμαρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπήκαμε μαζί στο ασθενοφόρο, όπου ο οδηγός της πόρσε μύριζε αλκοόλ . Μετά από λίγο ζήτησε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου να σταματήσει, γιατί ζαλίζεται και άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας. Δεν γνωρίζω αν η τροχαία είχε γράψει στη δικογραφία ότι ήταν πιωμένος, εφόσον του κάνανε αλκοτέστ και εάν καταγράφηκε ότι άνοιξε την πόρτα του ασθενοφόρου και την κοπάνησε», συνέχισε.

Ο κ. Δημοσθένης, σύμφωνα με όσα λέει,  χωρίς να χρονοτριβεί δυο μέρες μετά (7/12) πήγε σε δικηγόρο, και του είπε ότι ο οδηγός της πόρσε είναι φίλος του και δεν μπορεί να πάει στη δίκη γιατί είναι σαν να δικάζει τον εαυτό του και μάλιστα του είπε να κάνουν συμφωνία, δηλαδή να του δώσει 8 χιλιάδες ευρώ και να μην κάνει καμία ενέργεια.

«Πήγα σε ένα δικηγόρο στο γραφείο του για να αναλάβει την υπόθεση 7 Δεκέμβρη. Μετά από μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος και μου είπε ότι ο οδηγός της Πόρσε είναι φίλος του και δεν μπορεί να πάει στη δίκη γιατί είναι σαν να δικάζει τον εαυτό του και μου είπε να συμφωνήσουμε να μου δώσει 8 χιλιάδες ευρώ και να μην κάνω καμία ενέργεια», συμπλήρωσε.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός της τροχαίας δεν έχει πάρει υλικό από κάμερα, όπου φαίνεται το τρακάρισμα, αλλά από άλλες κάμερες οι οποίες δεν δείχνουν τίποτα.

«Ο αστυνομικός της τροχαίας δεν έχει πάρει υλικό από κάμερα, όπου δείχνει το τρακάρισμα αλλά από άλλες κάμερες, οι οποίες δεν δείχνουν τίποτα και του το έχω τονίσει αυτό. Έχω πάει 3 φορές στην τροχαία Περιστερίου και τους παρακαλάω να πάνε να πάρουν το υλικό από ένα μαγαζί που δείχνει το φανάρι.

Από τις 6 Δεκεμβρίου η τροχαία δεν έχει πάρει ακόμα το βίντεο από την κάμερα και σήμερα έστειλα με τον δικηγόρο μου email, ώστε να γίνουν οι ενέργειες, προκειμένου να πάρω το υλικό της σύγκρουσης. Το σημαντικό είναι ότι η μνήμη της κάμερας του μαγαζιού κρατάει 1 μήνα, δηλαδή μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024, δεν θα υπάρχει υλικό, από την σύγκρουση γιατί σβήνεται αυτόματα», ανέφερε ο καταγγέλλων.

Μάλιστα, ο κ. Δημοσθένης είπε πως κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο οδηγός της Πόρσε είναι γνωστός επιχειρηματίας και έχει κατάστημα με ορθοπεδικά.

«Κάνω δύο δουλειές το πρωί οδηγός στον Σκλαβενίτη και το βράδυ σε σουβλάκια διανομέας, εκείνος έχει μαγαζί με ορθοπεδικά από ότι με ενημέρωσε ο δικηγόρος του, ο οποίος μου είπε ότι ο πελάτης του θα βάλει 3 ψευδομάρτυρες να πουν, ότι πέρασα εγώ με κόκκινο και ότι έχει άκρες είναι ισχυρός για αυτό πρόσεχε μου είπε. Με απείλησε δηλαδή με αυτόν τον τρόπο», τόνισε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης