Καταστράφηκε τμήμα ολοκαίνουργιου δρόμου στην Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ένας πολίτης.

Το περιστατικό συνέβη στο υπό κατασκευή δίκτυο Ηρακλείου – Μεσαρά και συγκεκριμένα στο σημείο έξω από το τούνελ του Απομαρμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο Κώστας Μανιουδάκης, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, το πρωί του Σαββάτου αντίκρισε το τμήμα του δρόμου που έχει «ανοίξει σαν καρπούζι».

Μάλιστα, ο ίδιος διερωτάται τι θα γίνει σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Κάνοντας σήμερα το εβδομαδιαίο μου long run μέσα από τον υπό κατασκευή 25 χρόνια τώρα δρόμο Καστέλι – Αγία Βαρβάρα – Ηράκλειο, το οποίο κομμάτι Αγία Βαρβάρα – Καστέλι χωρίς να έχει δοθεί στην κυκλοφορία μετρά είδη 2 νεκρούς (11/9/18 τον 33 χρόνο Ν.Μ. στο τούνελ Απομαρμά και το 7 χρόνο κοριτσάκι 20/6/18 στο Καστέλι), αντίκρισα αυτό το θέαμα με εμφανή τα σημάδια από άλλο ένα νέο τροχαίο ευτυχώς χωρίς απώλεια ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ολοκαίνουργιος δρόμος έξω από το τούνελ Απομαρμά έχει ανοίξει σαν καρπούζι στα δύο άραγε το χειμώνα τι θα γίνει θα υποχωρήσει όλος; …

Ποιός ανεύθυνος ( υπεύθυνος) θα δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις στον άμοιρο πολίτη που πληρώνει ( αλλά Ματώνει και Σκοτώνει) τα όνειρα και τις ελπίδες της οικογένεια του και των συμπολιτών του σε μια χώρα που δεν λογοδοτεί και δεν αποδίδεται ποτέ ευθύνη σε κανένα αρμόδιο??…

Αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τους εκάστοτε πολιτικούς με τους παρατρεχάμενους τους είναι να φωτογραφιθούν μπροστά από το κόψιμο μιας κορδέλας παράδοσης ενός δημόσιου έργου.


Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης