Ανοιχτή πρόσκληση στους Καβαλιώτες, και όχι μόνο, μεγάλους και μικρούς, έστειλαν οι ζαχαροπλάστες και ο Σύλλογος των επαγγελματιών της Νέας Καρβάλης, για να «αχνίσουν» όλοι μαζί τον τάρανδο που έφτιαχναν τις προηγούμενες ημέρες από κουραμπιέδες της περιοχής.
Το μήκος του τάρανδου ανέρχεται στα τέσσερα μέτρα και το ύψος του στα τρία.
Τα κέρατα έγιναν από «καρβαλιά», ένα άλλο χαρακτηριστικό προϊόν της Νέας Καρβάλης, από σοκολάτα και ελιά. Το άνοιγμά τους φθάνει στα δύο μέτρα.
Πηγή: KavalaNet