Μαφιόζικη εκτέλεση το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη: νεκρός από πυροβολισμό παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ένας 39χρονος άνδρας στην περιοχή της Μεσαράς, στον νότο του Νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που σαρώνουν την περιοχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δολοφονία έγινε κοντά στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, σε σπίτι έξω από το χωριό, όπου ο 39χρονος διέμενε με την οικογένειά του, κοντά στο ποιμνιοστάσιό του. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε ενώ καθόταν στη βεράντα του σπιτιού μαζί με το παιδί του. Η σύζυγός του φέρεται να απουσίαζε εκείνη την ώρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να έστησε καρτέρι, καθώς η περιοχή είναι σκοτεινή κι ερημική, και στη συνέχεια βγήκε από τα χωράφια και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Ο 39χρονος φέρει τουλάχιστον τέσσερα τραύματα, όλα στη δεξιά πλευρά, σε μάγουλο, κοιλιακή χώρα και στο χέρι σε δύο διαφορετικά σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτιμάται ότι είτε ο δράστης βγήκε από τα δεξιά και τον πυροβόλησε, είτε ότι το θύμα άκουσε κάποιον θόρυβο, γύρισε να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί αναζητούν όποια στοιχεία θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης