Επίθεση σε πολυκατοικία, επί της οδού Καρολίδου 1-3, στην Κυψέλη στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες διαμένουν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, πραγματοποιήθηκε με χειροβομβίδα τα ξημερώματα από αγνώστους.

Γύρω στις 3 το πρωί οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Καρολίδου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους όταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και άκουσαν τις τζαμαρίες της εισόδου να σπάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άγνωστοι προφανώς οπαδοί άλλης ομάδας, έφτασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου έριξαν επιθετική χειροβομβίδα προκαλώντας ζημιές στην τζαμαρία και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν οι διαμένοντες κατέβηκαν να δουν τι είχε συμβεί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί φθορές η είσοδος ενώ είχε δημιουργηθεί και ένας μικρός κρατήρας. Στη συνέχεια άντρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που ερεύνησαν το χώρο βρήκαν υπολείμματα της χειροβομβίδας, τον ασφαλιστικό μοχλό, την περόνη και τον επικρουστήρα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον φόβο που είχαν εκφράσει στελέχη της ότι «μετά την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλα περιστατικά οπαδικής βίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η προανάκριση για το συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αρχές αναζητούν μαρτυρίες αλλά και εικόνα από κάμερες της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών που δεν δίστασαν να χτυπήσουν στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης