Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας εισήλθε 43χρονος Λαμιώτης που διασωληνώθηκε μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός.

Πρόκειται για έναν ακόμη νέο άνθρωπο που δοκιμάζει το σκληρό πρόσωπο της covid-19 και ο οποίος είχε εισαχθεί μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, την Πέμπτη (17/12) στο νοσοκομείο έχοντας δύσπνοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΜΕΘ κορωνοϊού του ΓΝ Λαμίας είναι και πάλι γεμάτη με 12 περιστατικά, με τα μισά από αυτά πλέον να είναι από τη Φθιώτιδα (5 άνδρες – 1 γυναίκα). Τα υπόλοιπα 6 είναι τέσσερις άνδρες από Καρδίτσα και δύο από τη Λάρισα.

Όμως και στην Κλινική covid του Πέτρινου κτιρίου τα πράγματα για πολλοστή εβδομάδα είναι οριακά με 60 ασθενείς (58 αυτή τη στιγμή). Παρά τα 5 εξιτήρια που δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν ανάλογες εισαγωγές, επιβεβαιώνοντας ότι ο ιός εξακολουθεί και βρίσκεται ανάμεσά μας. Και το χειρότερο είναι ότι σχεδόν τα μισά περιστατικά εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα που χρειάζονται νοσηλεία.

Στο πέτρινο τέλος, εξακολουθούν και νοσηλεύονται 4 περιστατικά από το Γηροκομείο όπου νόσησαν όλοι οι τρόφιμοι και μεγάλο μέρος του προσωπικού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:Lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης