Στη Λάρισα, συνεληφθησαν δύο άνδρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για τα αδικήματα της εκβίασης, της απάτης, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της έκθεσης.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία γυναίκας για κλοπή χρηματικού ποσού ύψους 7.500 ευρώ από την οικία της, προέκυψε ότι τουλάχιστον εδώ και δύο μήνες, ένας ανήλικος, με την ψευδή γεγονότα και την άσκηση ψυχολογικής βίας, απέσπασε τμηματικά από την κατοχή του γιου της, το μεγαλύτερο μέρος του προαναφερόμενου ποσού και συγκεκριμένα περίπου 4.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/12) με μήνυμα που του έστειλε στα social media, ο ανήλικος δράστης απαίτησε από τον νεαρό επιπλέον το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, ενώ το απόγευμα, ο παθών μετέβη σε ραντεβού μεταξύ των δύο ανήλικων, έχοντας στην κατοχή του το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών στο σημείο, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ κατά την ακινητοποίησή του προσπαθούσε να ξεφύγει, σπρώχνωντας τον αστυνομικό.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • ένα μαχαίρι, τύπου «καράμπιτ»,
  • ένα ηλεκτρικό πατίνι, η προέλευση του οποίου διερευνάται &
  • το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Επιπλέον, κατά την έρευνα στην οικία, εντοπίστηκε η μητέρα του δράστη να έχει κλειδωμένο τον αδελφό του, στο εσωτερικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης