Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τέταρτης την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναυλία της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ που φιλοξενείται στο Δημοτικό Ωδείο στη Λάρισα.

Όπως μεταδίδει το onlarissa, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκε ομάδα διαμαρτυρόμενων Λαρισαίων, μεταξύ αυτών και στελέχη του ΚΚΕ, οι οποίοι αντιτίθενται στην παρουσία των Αμερικάνων και συγκεκριμένα στην διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία και ενώ στην αρχή η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική ξαφνικά κάποια άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν στο ΔΩΛ, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο, καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους κρατήσουν εκτός του κτιρίου. Μάλιστα έγινε και ρίψη χημικών.

Από πλευράς των διαμαρτυρόμενων ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας κ. Πέτρος Κρίκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Γιάννης Σκόκας και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας κ. Τάσος Τσιαπλές ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς αιτούμενοι να εισέλθει μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων ατόμων εντός της αίθουσας.

Ύστερα από αρκετή ώρα και αφού οι διαμαρτυρόμενοι απομακρύνθηκαν από το εσωτερικό του ΔΩΛ, τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο από την στιγμή της έντασης:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης