Οι δύο κατηγορούμενοι για τη νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους.

Η μια εκ των δύο κατηγορουμένων είναι η «Έλενα», που συνελήφθη την Κυριακή (14/1) μετά από μια μαρτυρία ανήλικης, η οποία εξήγησε πως «την οδήγησε στη σεξουαλική εκμετάλλευση» και ο δεύτερος είναι ένας 63χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι «πελάτης» του κυκλώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη. Ο περιοριστικός όρος που της επιβλήθηκε είναι «να παρουσιάζεται δυο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα».

Ο 63χρονος άνδρας αρνήθηκε και αυτός την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και μάλιστα, κατέθεσε πως δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα.

Σε αυτόν επιβλήθηκαν δυο περιοριστικοί όροι, «να παρουσιάζεται δυο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα», αλλά και «να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση προσωρινά κρατούμενοι είναι και η περιβόητη «Λορέλα» με έναν ακόμα άνδρα 34 ετών, ενώ ένας 55χρονος πελάτης αφέθηκε και αυτός ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης