Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου στις έντεκα και μισή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ο άντρας με τον οποίο συγκατοικούσε σε πολυκατοικία στην περιοχή της Ακρόπολης αρχικά τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και την απειλούσε με ένα μαχαίρι να του δώσει χρήματα. Με την απειλή του μαχαιριού την έδεσε σε χέρια και πόδια ενώ στη συνέχεια – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 35χρονης Κινέζας – ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέλησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα κατήγγειλε επιπλέον ότι για τέσσερις ώρες ο σύντροφός της και ενώ την απειλούσε και ήταν δεμένη κατάφερε να μεταφέρει από τους λογαριασμούς της σε δικούς του λογαριασμούς τα χρήματά της.

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και πήδηξε από τον 3ο όροφο προκειμένου να σωθεί. Η ένοικος του 1ου ορόφου -ένα κορίτσι 17 ετών – ήταν εκείνη που άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και είδε την 35χρονη να ζητά βοήθεια καθώς βρισκόταν στο μπαλκόνι της.

Η κοπέλα ζητούσε βοήθεια φωνάζοντας στα αγγλικά και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου πήρε εξιτήριο και σήμερα επισκέφθηκε την οικογένεια που την έσωσε. Παράλληλα με κλειδαρά άνοιξε το διαμέρισμα προκειμένου να πάρει τα πράγματά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είχε επεισόδιο και πριν από μία εβδομάδα με την γυναίκα να ζητά και πάλι βοήθεια υποστηρίζοντας ότι ο Κινέζος την είχε χτυπήσει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κλήθηκε η αστυνομία και μεταφέρθηκαν όλοι στο τμήμα. Ο δράστης παραμένει άφαντος με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι είναι πιθανό να επιχειρήσει να φύγει για την Κίνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης