Με συνθήματα κατά των απολύσεων, των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, κατά της ακρίβειας και των ιδιωτικοποιήσεων, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά. Μία ώρα νωρίτερα, στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Με ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι η Πρωτομαγιά του 2011 βρίσκει τους εργαζομένους αντιμέτωπους με τη μαζική ανεργία, τη μαζική φτώχεια, την αποδιάρθρωση του κοινωνικο-οικονομικού ιστού και τη διάλυση κάθε μορφής κοινωνικής ασφάλισης, πρόνοιας και κοινωνικού κράτους».

Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη που διοργανώνεται από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους. Νωρίτερα, στις 10:00 το πρωί, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑ.ΜΕ.) διοργανώνει συλλαλητήριο στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και στη συνέχεια πορεία.