Φιλόζωη κάτοικος Μενιδίου έστειλε video που τράβηξε με έναν ιδιοκτήτη σκύλου που βασανίζει το ζώο του σχεδόν καθημερινά.

Όπως μας περιγράφει αυτό συμβαίνει από όταν ήταν μωρό το σκυλί και εδώ και περίπου 1 χρόνο. Την ημέρα εκείνη κατέγραφε σε βίντεο τα παιχνίδια των δικών της σκυλιών και όταν άκουσε τα ουρλιαχτά του ζώου έστρεψε το κινητό της απέναντι και κατέγραψε αυτή την σκληρή εικόνα που θα δείτε παρακάτω!

Διάφοροι κάτοικοι μάλιστα μίλησαν 2-3 φορές στον νεαρό και του ζήτησαν να μην κακοποιεί το σκυλί του και να το δώσει αν δεν το θέλει και η απάντηση του ήταν ότι δεν το δίνει γιατί έδωσε τόσα λεφτά για να το αγοράσει!

Έδωσε τόσα λεφτά για… να το βασανίζει και να ξεσπά τα αρρωστημένα του πάθη επάνω στο ζώο. Στο video βλέπετε το άτυχο Dogo Argentino να υποφέρει από το κρέμασμα που του κάνει με ένα λουρί. Εκτός από τη βιαιότητα του βασανιστηρίου που κρατά αρκετά λεπτά, μπορείτε να δείτε το ζώο να πέφτει στο πάτωμα αδύναμο από την ασφυξία! Όλα αυτά στο ίδιο του το σκυλί.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, που θα καταθέσει στην αστυνομία, αυτά διαδραματίζονται στην πίσω αυλή ενός ανθοπωλείου επί της Λεωφόρου Δημοκρατιας, στην περιοχή Αγία Άννα, στο Μενίδι.

Το σκυλί μένει σε έναν περιφραγμένο χώρο, με το φαγητό του και δεν πάει ποτέ βόλτα.

Το βγάζει μόνο ο νεαρός για να …”παίξει” μαζί του και να το βασανίσει, συνήθως κρυμμένος πίσω από γλάστρες και σίδερα, σύμφωνα με την μάρτυρα.

Παρότι πολλοί στη γειτονιά γνωρίζουν για το βασανιστήριο του σκύλου δεν τον έχουν καταγγείλει φοβούμενοι ”μην μπλέξουν” όμως η κοπέλα προτίθεται επώνυμα να καταθέσει και ζητά την ποινική δίωξη & την σύλληψη του δράστη.

Το adespoto.gr επικοινώνησε με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία η οποία δέχθηκε να φιλοξενήσει το ζώο εφόσον δρομολογηθεί η απομάκρυνση του από τον ιδιοκτήτη του, με άδεια εισαγγελέα. Γι αυτό το λόγο η νεαρή μάρτυρας μαζί με εθελοντές που ενημερώθηκαν θα απευθυνθεί στην εισαγγελέα των ζώων. Για εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε.