Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι συνεχίζονται για 13η ημέρα και τόσο η Πυροσβεστική, όσο και η Αστυνομία ψάχνουν για κάποιο στοιχείο στο σημείο, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Η αγωνία της οικογένειας του νεαρού άνδρα καθημερινά μεγαλώνει, καθώς συνέχεια έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία δεν έχει σταματήσει λεπτό τις έρευνες και σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η «Ζούγκλα» αναμένεται, μπορεί και μέχρι το επόμενο Σάββατο (20/1), να γίνουν εκ νέου προσαγωγές, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός.

Συγκεκριμένα, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αποκάλυψε ότι «τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, καθώς αναμένεται να γίνουν προσαγωγές και πολύ πιθανόν να υπάρχει και συνεργός».

«Ο άνθρωπος ο οποίος είδε τελευταίος τον Μπάμπη, ο οποίος είναι στο “κάδρο” των ερευνών και ο οποίος θα μπορούσε να διαφωτίσει όλη αυτή την υπόθεση λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Μάλιστα, μετά από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αποδεικνύεται ότι τον κάλεσε ο κρεοπώλης και τον πήγε στο σημείο που είπε ότι θα συναντήσει ένα φίλο του για να πάει για κυνήγι», συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον κρεοπώλη τόνισε ότι: «Έχει καταθέσει και του έγινε κατάσχεση του τηλεφώνου. Η αστυνομία είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πολύ φοβάμαι – εύχομαι να διαψευστώ- μην έχουμε την περίπτωση του Άλεξ, που δεν βρέθηκε ποτέ η σορός».

Στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιο ίχνος του 31χρονου, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, μπορεί να γίνουν κάποιες κινήσεις, όπως «να ασκηθούν διώξεις σε συγκεκριμένα άτομα. Εκείνο το οποίο είναι κομβικής σημασίας στην εξίσωση είναι να μιλήσει ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Μπάμπη γιατί μπορεί να διευκρινίσει πολλά πράγματα. Φοβάμαι όμως ότι η στάση του, τα πολλά ψέματα και τα κενά μνήμης τα οποία επικαλείται τον κάνουν να φαίνεται στο κάδρο πιο ύποπτος και πιο ένοχος», λέει ο ιδιωτικός ερευνητής.

Επίσης, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (17/1) έγινε γνωστό πως η κηλίδα αίματος που εντοπίστηκε σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα και είχε σταλεί για διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, είναι από πτηνό και συγκεκριμένα από πάπια και όχι από άνθρωπο.

Η εν λόγω βάρκα εξετάστηκε από τις Αρχές, επειδή φαίνεται να ανήκει σε γνώριμο πρόσωπο του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο πρόσωπο που ήρθε σε επικοινωνία με τον αγνοούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (16/1) δύο φίλοι του κρεοπώλη βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Μεσολογγίου και έδωσαν καταθέσεις, καθώς είχαν συχνή επαφή με τον ίδιο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, Κώστας Δημόπουλος κατέθεσε μήνυση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών, αλλά και μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του κρεοπώλη, ο οποίος έχει υποπέσει σε αντιφάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης