Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του zougla.gr στην Google

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΕΞ της Τουρκίας με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από το τουρκικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη.

Στη σχετική ανακοίνωση που αναφέρει πως το προξενείο της Τουρκίας δέχτηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ τονίζεται: «Ζητάμε από τις Ελληνικές αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού μας».

Σημειώνεται ότι μετά τις 3 τα ξημερώματα ομάδα περίπου τριάντα ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα βγήκε από την πλατεία χημείου του ΑΠΘ πυρπόλησε κάδους επί της οδού Εθνικής Αμύνης και κινήθηκε επί της οδού Αγίου Δημητρίου προς τις διμοιρίες, που φρουρούσαν το τουρκικό προξενείο . Μόλις οι κουκουλοφόροι ήρθαν σε κοντινή απόσταση με τους αστυνομικούς εκτόξευσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης