«Τέλος» στη δίκη του στο Εφετείο βάζει και τυπικά σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε αιφνιδιαστικά να παραιτηθεί από την έφεση που είχε ασκήσει στην απόφαση του Πρωτόδικου δικαστηρίου με την οποία είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Η παραίτηση θα γίνει  μέσω των δικηγόρων του καθώς ο καταδικασμένος πιλότος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μεταχθεί στην Αθήνα από το Μαλανδρίνο όπου βρίσκεται έγκλειστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει στείλει ήδη εξουσιοδότηση στους νομικούς του συμβούλους στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παραιτείται από όλα τα ένδικα μέσα ενώ η παραίτησή του έχει κατατεθεί και στην Εισαγγελία Αθηνών.

Αυτό σημαίνει ότι η δίκη του για τη δολοφονία της συζύγου του δεν θα συνεχιστεί και έτσι ο πιλότος θα μείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 17 χρόνια δεδομένου ότι η ανώτατη έκτιση των ισοβίων είναι τα 19 χρόνια ενώ στην συνολική του ποινή θα υπολογιστούν και τα μεροκάματα που κάνει ήδη μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η απόφαση να παραιτηθεί από τη δίκη ανακοινώθηκε στο δικηγόρο του στις 6 Ιουνίου και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με ένα δελτίο τύπου την επόμενη ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νομικός του εκπρόσωπος έκανε λόγο για «εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι «ενώ ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις λόγω της δυσχερούς ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκτός από τα ισόβια έχει καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, σε 11.5 χρόνια για τη θανάτωση της σκυλίτσας που είχε το ζευγάρι αλλά και σε 1.5 χρόνο για ψευδή κατάθεση καθώς έλεγε επί πολλές ημέρες ψέματα στις αρχές για το ποιος έκανε το έγκλημα.

Σήμερα πέφτει η δικαστική αυλαία στην υπόθεση που πάγωσε όλη την Ελλάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης