Με συνολικά 44 πτήσεις την εβδομάδα από και προς το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων, η αεροπορική εταιρεία Ryanair θα συνδέει και τον χειμώνα την Κρήτη με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάφο.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σήμερα στα Χανιά, θα εκτελούνται 13 δρομολόγια την εβδομάδα προς την Αθήνα, έξι προς τη Θεσσαλονίκη και τρία προς την Πάφο, ενώ, όπως υπολογίζεται, από αυτό το πρόγραμμα θα «πετάξουν» πάνω από 850.000 επιβάτες και θα υποστηριχθούν 850 θέσεις απασχόλησης στο αεροδρόμιο Χανίων.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδα της, η οποία, όπως επισημάνθηκε, θα επιτρέψει στους Έλληνες καταναλωτές και τους επισκέπτες της να αποκτήσουν πιο εύκολα τις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές στο www.ryanair.com/gr.

Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της Ryanair περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό «Fare Finder» (Εύρεση Ναύλων), όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές, βάση του προορισμού και τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αλλά και να προτείνουν αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια σε φίλους και την οικογένεια τους στις κοινωνικές σελίδες δικτύωσης, μέσω του «Share the Fare» (Διάδωσε την τιμή Ναύλου).