Νέα έφοδος της αστυνομίας σε πάρτι στο Μύκονο. Η δυνατή μουσική που έπαιζε από την βίλα στην περιοχή “Κούνουπας” έδιωχνε μέχρι και τα… κουνούπια. Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν την πολυτελή βίλα και πραγματοποίησαν επιχείρηση τα ξημερώματα. Εκείνη την ώρα διασκέδαζαν δεκάδες άτομα ενώ το ποτό έρεε άφθονο.

Η μουσική γρήγορα χαμήλωσε ενώ κάποιοι έσπευσαν να… ξεφορτωθούν και μικροποσότητες ναρκωτικών που είχαν πάνω τους. Ο πρώτος που πήρε το δρόμο για την αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου ήταν ο διοργανωτής και επόμενη στάση θα είναι ο εισαγγελέας Σύρου καθώς βεβαιώθηκαν διάφορες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων και ηχορύπανση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοργανωτής είχε… παρέα μέχρι να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα και μερικούς από τους καλεσμένους του πάρτι καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών για προσωπική χρήση με τον εισαγγελέα να ενημερώνεται για τα όσα βρήκαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι αρχές είναι σε συναγερμό και προσπαθούν να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα πάρτι στα οποία η μουσική ακούγεται σε όλο το νησί ενώ όπως δείχνουν τα ευρήματα, η χρήση ναρκωτικών ουσιών θεωρείται δεδομένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης