Το ενδεχόμενο ο Όλιβερ να έχει πέσει θύμα αγέλης ζώων στην Αράχωβα εξετάζει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ασχολείται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συλλογή των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, φέρεται να είναι κοντά στο να καταλήξουν ότι το άτυχο χάσκι τραυματίστηκε σοβαρά από αγέλη σκύλων και όχι τελικά από ανθρώπινο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα οι καταθέσεις στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών στο ΑΤ Αράχωβας συνεχίζονται. Σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου κλήθηκε να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του σκύλου, αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη «Ζούγκλα» μέχρι χθες Σάββατο δεν είχε ειδοποιηθεί για κατάθεση.

Από την πλευρά της η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα η οποία εξέτασε τον Όλιβερ το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου ερωτηθείσα για τα νέα στοιχεία που φέρεται να έχουν προκύψει σχετικά με τον θάνατο του ζώου επισημαίνει στη «Ζούγκλα» το εξής: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση στον Όλιβερ. Επιμένω σε αυτό. Εγώ είδα ένα ζώο χωρίς δαγκώματα και τα έχω γράψει όλα στο πόρισμά μου το οποίο και δεν διαφωνεί με το πόρισμα των κτηνιάτρων της Περιφέρειας. Ανθρώπινη παρέμβαση υπήρξε. Δεν με έχουν ενημερώσει από το Πανεπιστήμιο για κανένα πόρισμα. Θα σας πω επίσης ότι έχει χαθεί το κολάρο. Πώς έγινε αυτό από επίθεση ζώων; Εγώ είδα ξεκάθαρα ανθρώπινη παρέμβαση το βράδυ εκείνης της Δευτέρας».

Νεότερες πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής αναφέρουν πως οι Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνονται οι κινήσεις του Όλιβερ και μιας αγέλης σκύλων που του επιτίθενται. Βέβαια δεν δίνονται πληροφορίες για την ημερομηνία του συγκεκριμένου υλικού, δηλαδή το πότε γίνεται αυτή η επίθεση και σε ποιο σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι Αρχές δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος να επιτίθεται στον σκύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την  πλευρά του ιδιοκτήτη του χάσκι, σε δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο της επίθεσης από άγρια ζώα. Η δικηγόρος του ιδικτήτη του ζώου, Έφη Γρανιτσιώτη είπε στη «Ζούγκλα» πως «το χαμένο λουρί, το πρήξιμο στις σιαγόνες, τα σπασμένα πλευρά αλλά και το τραύμα στον πρωκτό δεν τα κάνουν αγέλες ζώων».

Eάν βέβαια το σενάριο της επίθεσης από αγέλη ζώων επιβεβαιωθεί, τότε θα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε σε μια συνέντευξη – ποταμό στην «Ζούγκλα» ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, Μιχάλης Φλέγκας:

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Oμάδας κατά της Kακοποίησης των Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, το βράδυ της Κυριακής με δύο αναρτήσεις στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμφισβητεί το σενάριο ο Όλιβερ να έχει δεχθεί επίθεση αγέλης σκύλων η οποία  να προκάλεσε τον θάνατο του, ενώ αναφέρεται σε μία σημαντική –κατά την ίδια- πληροφορία, με την οποία διερωτάται αν συγκεκριμένο άτομο έχει εξεταστεί για την υπόθεση.

Δείτε τις δημόσιες αναρτήσεις της κυρίας Πουλτίδου στο Facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης