Για πέντε ολόκληρες ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο πατάρι διαμερίσματος που είχαν «αδειάσει», στη Νίκαια, δύο Γεωργιανοί διαρρήκτες. Ο τρίτος συνεργός τους είχε εντοπιστεί στον φωταγωγό της πολυκατοικίας από αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος όταν αυτή επέστρεψε, αφού πληροφορήθηκε από συγγενείς της για την διάρρηξη.

Πρόκειται για μια υπόθεση σχεδόν πανομοιότυπη με την διάρρηξη που είχε σημειωθεί στις 3 Απριλίου 2017 στο Παλαιό Φάληρο, όταν οι αστυνομικοί πρόλαβαν τους ληστές μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα ένας να συλληφθεί, ένας να χάσει την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι στην προσπάθεια του να διαφύγει και ένας παρέμεινε κλεισμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος για 14 ολόκληρες ώρες, μέχρι που τον εντόπισαν οι ιδιοκτήτες και εξαφανίστηκε απειλώντας τους με πιστόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο περιστατικό, αυτό της Νίκαιας, η 53χρονη ιδιοκτήτρια έλειπε από το σπίτι της, όταν γύρω στις 20:10 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (αφού οι διαρρήκτες περίμεναν τους κατοίκους να αποχωρήσουν για να πάνε σε έναν γάμο), οι γείτονες άκουσαν ύποπτους θορύβους και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί που πήγαν λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο ερεύνησαν όλους τους χώρους της πολυκατοικίας και ανακάλυψαν κρυμμένο στον φωταγωγό έναν Γεωργιανό ο οποίος είχε στα μία τσάντα διαρρηκτικά εργαλεία, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου. Είχε αφαιρέσει επίσης 2.000 ευρώ.

Φυσικά οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, η ιδιοκτήτρια ενημερώθηκε για την κλοπή και επέστρεψε άρον άρον στο σπίτι της και η υπόθεση έκλεισε με τη σύλληψη του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ήταν έτσι όμως! Μόλις η 53χρονη μπήκε στο διαμέρισμα της και άρχισε να καταγράφει ζημιές και απώλειες, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το πατάρι. Ευτυχώς είχε την ψυχραιμία και την προνοητικότητα να μην αντιδράσει, αλλά τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Η ώρα ήταν έντεκα και μισή το βράδυ όταν οι αστυνομικοί τους κατέβασαν από το πατάρι και με χειροπέδες τους οδήγησαν και αυτούς στο Τμήμα Ασφαλείας της Νίκαιας με καθυστέρηση πέντε ωρών!

Πηγή: astinomiko.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης