Επεισόδιο με συμπλοκή 34 ατόμων νεαρής ηλικίας σημειώθηκε γύρω στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, 30 άτομα προσέγγισαν και επιτέθηκαν σε 4 νεαρούς ηλικίας 16 με 22 ετών που κάθονταν σε ένα παγκάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις εκ των τεσσάρων νεαρών, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών.

Σε βάρος των δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή γιατί αφαίρεσαν το πορτοφόλι του ενός εκ των 4 θυμάτων.

Για το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Γλυφάδα μίλησε, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου αναφέροντας: «Η αστυνομία ενημερώθηκε για συμπλοκή νεαρών ατόμων, τουλάχιστον 30 ατόμων. Έφτασαν στο σημείο αστυνομικές, δυνάμεις, κλήθηκε και το ΕΚΑΒ αλλά δεν επιθυμούσε κάποιος από τους τραυματίες να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο. Τέσσερα τα θύματα, ηλικίας από 17 έως 19, απ’ ότι προκύπτει μέχρι στιγμής, που έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν σωματικές βλάβες και κλοπή από μια ομάδα άλλων νεαρών ατόμων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κ. Δημογλίδου, ένα από τα θύματα είναι τραυματισμένο με αιχμηρό αντικείμενο χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει.

Είχαν δώσει ραντεβού

Στο επεισόδιο συμμετείχαν νεαροί από δύο αντίπαλες ομάδες που όπως όλα δείχνουν είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους, όπως μεταδίδει το Mega.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης