Τραγικό θάνατο βρήκε ο Έλληνας  TikToker Tzane κατά την διάρκεια ταξιδιού στην Ιταλία. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, 12/3, στο χωριό Roghudi Vecchio, ενώ ήταν μαζί με τρεις φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Tzane είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης ο Tzane έπεσε από μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
@lordtzane #tzane ♬ πρωτότυπος ήχος – ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟ

@lordtzane #tzane @Light ♬ πρωτότυπος ήχος – lordtzane

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgi janelidze (@tzane__)

Στις ιταλικές Αρχές άμεσα σήμανε συναγερμός και στο Roghudi Vecchio έσπευσαν αστυνομικοί, αλλά και ένα ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό.

Στην Ιταλία μεταβαίνει ο πατέρας του γνωστού TikToker, ώστε να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του και να προχωρήσουν οι απαραίτητες, για τη μεταφορά, διαδικασίες.

Την είδηση του θανάτου του Tzane επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο YouTuber Χρήστος Κόγιας ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης