Τα «πυρά» του στην κυβέρνηση για το έγκλημα των Τεμπών έριξε ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς ο οποίος πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

«Πριν δύο μέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη, με ενδιαφέρει που αυτοί οι δολοφόνοι είναι ακόμα ατιμώρητοι, με καίει που για μία ακόμα αφορά αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί συστηματικά να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «επιτροπή φιάσκο» την Εξεταστική και «κλόουν» τον πρόεδρό της Δημήτρη Μαρκόπουλο.

«Υπάρχει άνθρωπος που θα καθίσει να παρακολουθήσει έστω και 2’ αυτήν την εξεταστική και δεν θα θέλει να σπάσει την τηλεόραση; Και συζητάμε τώρα αν το ερωτηματολόγιο ήταν σωστό και εκεί έξω οι εγκληματίες είναι ελεύθεροι, οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι. Δεν θα ασχοληθώ αν το ερωτηματολόγιο που έθεσε ο Κασσελάκης ήταν μία σωστή επιλογή, δεν με νοιάζει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς  μίλησε για «μία κυβέρνηση δολοφόνων». «Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά, και 60% να πάρουν πάλι δολοφόνοι θα είναι» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην επιλογή του να στρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι προτιμά να είναι «με έναν τίμιο, καθαρό, άφθαρτο Στέφανο Κασσελάκη και ας καταλήξει στο 3% παρά να είμαι στο 40% των δολοφόνων».

Επίσης τόνισε ότι «Εγώ είμαι νέος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο συνέδριο πήγα για να ακούσω ανθρώπους για να αναδείξουν τα προβλήματα και λύσεις για αυτά τα προβλήματα. Δυστυχώς αναλώθηκε πολύ χρόνος σε εσωτερικές διαμάχες και την εσωστρέφεια που επικρατεί αυτό το διάστημα. Γενικά, πάντως, νομίζω ότι είχε θετικό πρόσημο το συνέδριο, βγαίνει πιο συσπειρωμένο το κόμμα».

«Εγώ δεν μπήκα στο κόμμα ούτε για να ξεκατινιαστώ, ούτε για να αναλωθώ σε εσωτερικές διαμάχες, μένω πιστός σε αυτό και προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις» είπε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει λευκή επιταγή, άλλα πράγματα με καίνε μέσα μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης