Συνέντευξη: Χρήστος Μαζάνης
Κάμερα: Νίκος Χριστοφάκης, Γιώργος Δαγαλάκης
Παραγωγή: Ζougla.gr WebTV 2023

«Αυτός που το έκανανε αυτό ή αυτοί, να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πούν το γιατί βασάνισαν έτσι τον Όλιβερ. Ο σκύλος μου δεν είχε πειράξει κανέναν, οχτώ χρόνια δεν είχε δημιουργήσει κανένα θέμα. Ήταν ο άνθρωπός μου.  Ήταν ξεχωριστός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Αράχωβα. Ποιο κτήνος έχει κάνει αυτό το πράγμα…», λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στη «Ζούγκλα» ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου που βασανίστηκε και βρήκε φρικτό θάνατο. Το γεγονός ότι ο δράστης της φρικτής κακοποίησής  παραμένει άφαντος ακόμα έχει προκαλέσει την οργή και τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης.

Κι ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Μιχάλης Φλέγκας αποφάσισε να διηγηθεί on camera με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες , δηλαδή από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου όταν εξαφανίστηκε ο Όλιβερ έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου που τον πήρε σε κομμάτια μέσα σε σακούλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Όπως λέει, επί δύο ημέρες κουβαλούσε τον νεκρό Όλιβερ σε αυτοκίνητο  διότι είχε γίνει «μπαλάκι» μεταξύ των υπηρεσιών. Ακόμα περιγράφει καρέ – καρέ τις πρώτες ώρες που διαπίστωσε πως ο σκύλος του έλειπε αλλά και τις τελευταίες στιγμές του χάσκι πριν κλείσει για πάντα τα μάτια του. Επιπλέον αποκαλύπτει όλα όσα του είπε η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το άτυχο ζώο ενώ απαντά και στο ερώτημα για ποιο λόγο δεν έθαψε τον Όλιβερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου αναφέρεται και στις καταθέσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών  το οποίο έχει εμπλακεί στην υπόθεση δεν τον έχει καλέσει. «Έχω καταθέσει μόνο στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα αλλά δεν έχω έρθει σε επαφή με κανένα στέλεχος του Ανθρωποκτονιών. Αλλά και στις καταθέσεις αυτές δεν έχω πέσει σε αντιφάσεις όπως γράφτηκε. Είμαι εδώ, διαθέσιμος να δώσω ότι στοιχεία θέλουν, να κάνουν ότι εξέταση θέλουν», επισημαίνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το λουρί του σκύλου είναι το “κλειδί” για να λυθεί το μυστήριο της βάναυσης κακοποίησης» και ζητά εθελοντές προκειμένου να «χτενίσουν» όλη την Αράχωβα. «Με τους δράστες μπορεί να έχω πιει και καφέ, μπορεί να είναι ακόμα και κάποιος συγγενής μου, δεν θα με σοκάρει τίποτα, δεν θα εκπλαγώ, είμαι έτοιμος να μάθω», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Επιπλέον διηγείται τις κινήσεις από πλευράς του προκειμένου να βρει στοιχεία για τον δράστη ή τους δράστες, απαντά για το μυστήριο με τις κάμερες παρακολούθησης,  ακόμα και στο εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε εκδικητικά προς εκείνον να κάνει μια τέτοια πράξη. Τέλος στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τους φιλόζωους αλλά και σε εκείνους που τελευταία – όπως υποστηρίζει –  «τον έχουν στο “κάδρο” για αυτή την κτηνωδία». «Δεν γνωρίζω γιατί μπορεί να με στοχοποιούν κάποιοι δημόσια και να με συγκρίνουν με τον δολοφόνο της Καρολάιν αλλά να γνωρίζουν πως θα κινηθώ νομικά», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: To Ανθρωποκτονιών στις έρευνες για τον Όλιβερ – Τι είπαν στη «Ζούγκλα» ο ιδιοκτήτης του σκύλου και η δικηγόρος του

«Προσπαθούν να συγκαλύψουν την κτηνωδία με τον άγριο βασανισμό του Όλιβερ»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης