Ο μικρός Πολυχρόνης Ταγάρας διαγνώστηκε με κυανωτική καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στη Βοστώνη για να χειρουργηθεί. Οι γονείς του ξεκίνησαν έναν τιτάνιο αγώνα για να συγκεντρώσουν το ποσό των 150.000 ευρώ που απαιτείται έως τις 10 Ιουνίου προκειμένου να βοηθήσουν το μικρό τους παιδί.

Για αυτό τον σκοπό ο γνωστός Σύλλογος Φίλων Παιδιών & Εφήβων με νοσήματα που χρήζουν νοσηλείας στο εξωτερικό «Μικρός Πρίγκιπας» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο μικρούλης μας, μόλις 16 μηνών, διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί. Ένα παιδάκι ανά 10.000 γεννήσεις συναντά παρόμοιο πρόβλημα με του Πολυχρόνη.

Η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την “κεντήσει”. Κάθε προσευχή μας για τον αγώνα που κάνει να αποκτήσει μια πιο ποιοτική ζωή θα ήταν καλό να τον συνοδεύει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως τη στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα. Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον.

Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10/06/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 €. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στον μικρό μας Πολυχρόνη».

Σχεδόν αμέσως μετά την ανάρτηση της είδησης για την κατάσταση της υγείας του μικρού Πολυχρόνη Ταγάρα και την ενημέρωση για την ανάγκη να παρασχεθεί βοήθεια με σκοπό τη νοσηλεία του, αναγνώστης της «Ζούγκλας» επικοινώνησε μαζί μας και μας διαβεβαίωσε πως καλύπτει ο ίδιος όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη θεραπεία του μικρού Πολυχρόνη.

Ως εκ τούτου, αφαιρέσαμε από την ανάρτηση κάθε στοιχείο που αφορά τον τραπεζικό λογαριασμό της συγκεκριμένης τράπεζας στον οποίο θα κατέθεταν οι αναγνώστες το ποσόν το οποίο ήταν διατεθειμένοι να καταβάλουν για τη νοσηλεία και τη θεραπεία του παιδιού.

Θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας άμεσα για τις εξελίξεις μόλις θα έχουμε νεότερα από την οικογένεια του Πολυχρόνη Ταγάρα, με την οποία αναμένουμε να έρθουμε σε επαφή.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης