Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης 

Άγριες σκηνές που μόνο σε κινηματογραφικά θρίλερ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει διηγούνται οι δύο αυτόπτες μάρτυρες στο Ζougla.gr, για το φονικό που αναστάτωσε τη Σητεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λευτέρης Λατζανάκης και ο Νίκος Παπαδάκης, είχαν βγει για κυνήγι το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα όταν από μακριά εντόπισαν έναν άνδρα οπλισμένο με καραμπίνα και με τη γνωστή κυνηγετική στολή παραλλαγής, να είναι κρυμμένος πίσω από μια ελιά.

Λίγα λεπτά αργότερα οι δύο κυνηγοί είδαν το αυτοκίνητο του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη να πλησιάζει και τότε άκουσαν τον πρώτο πυροβολισμό. Το όχημα του γιατρού έκοψε αμέσως ταχύτητα, έστριψε προς τα δεξιά και έπεσε πάνω στο κράσπεδο σηκώνοντας πολύ σκόνη.

Το αυτοκίνητο του θύματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ο άτυχος γιατρός βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε γρήγορα να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση απ’ όπου βρισκόταν ο δολοφόνος προκειμένου να γλιτώσει. Ψύχραιμος ο 37χρονος Βούλγαρος εκτελεστής του, βγήκε από την κρυψώνα του, σήκωσε την καραμπίνα και ξαναπυροβόλησε.

Ο δράστης της μαφιόζικης δολοφονίας  
Οι δύο κυνηγοί, έντρομοι, βλέποντας το φονικό τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία η οποία και έστησε μπλόκο στο δρόμο για την Ιεράπετρα. Ο δολοφόνος ξαναμπήκε στον ελαιώνα, άλλαξε ρούχα, παράτησε το σακίδιο του και την καραμπίνα, επιβιβάστηκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Λίγο παρακάτω, χάρη στους δύο κυνηγούς, η αστυνομία τον συνέλαβε.

Με αυτά τα λόγια περιγράφουν οι δύο αυτόπτες μάρτυρες το φονικό που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους και που σίγουρα δεν θα το ξεχάσουν εύκολα.Ακούστε τι είπαν στο zougla.gr οι δύο κυνηγοί:

Η περιγραφή του Λευτέρη Λατζανάκη:

Η περιγραφή του Νίκου Παπαδάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης