«Δεν είναι λύση να πάμε πέντε ή δέκα αθλητές στην Βουλγαρία για προετοιμασία» δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, μέσω του ΑΝΤ1 και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου ότι δίνεται χρηματοδότηση 150.000 ευρώ στην ποδηλατική ομοσπονδία, ώστε ορισμένοι ποδηλάτες μας να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βουλγαρία.

«Μέσα σε δύο 24ωρες έχουμε μείνει χωρίς στάδιο. Το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ είναι το μοναδικό στην χώρα. Δεν υπάρχει δεύτερο. Η λύση που δίνει ο υπουργός προς την ομοσπονδία για εμένα προσωπικά δεν είναι λύση, αυτά τα χρήματα θα είναι για ελάχιστους αθλητές. Δεν είναι λύση το να πάνε πέντε ή δέκα άτομα στην Βουλγαρία για να συνεχίσουν την προετοιμασία και οι υπόλοιποι αθλητές να σταματήσουν το ποδήλατο, γιατί δεν θα έχουν στάδιο ούτε για προπόνηση ούτε για αγώνες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βολικάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουσιαστικά κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές, πριν καν ξεκινήσουν την καριέρα τους. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα στάδιο για να αθλούμαστε. Τόσα χρόνια, εμείς παρακαλούμε, πιέζουμε, προσπαθούμε να γίνει ένα δεύτερο ποδηλατοδρόμιο στην χώρα, αλλά έχουμε μείνει στο “θα”» πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ποδηλασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης