Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στοιχεία για το νέο κύκλωμα μαστροπείας, με «εγκέφαλο» την 25χρονη «Μαρία» και για το οποίο έχουν συλληφθεί έξι άτομα.

Το εν λόγω κύκλωμα εξέδιδε ανήλικα κορίτσια ηλικίας από 16 έως 18 ετών, τα οποία «ψάρευε» από τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι είναι δέκα, με την 25χρονη να είναι αυτή που φρόντιζε να εντοπίζει τους πελάτες τους οποίους εν συνεχεία προωθούσε στις ανήλικες.

Ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες, οι οποίοι σήμερα Παρασκευή (22/3) παρουσιάζονται στον ανακριτή, βρίσκεται ο 25χρονος, Κ. Ζ. ο οποίος διατηρούσε σχέση με την «εγκέφαλο» του κυκλώματος και ήταν αυτός που πήγαινε τα ανήλικα κορίτσια στα ραντεβού.

Επιπλέον, στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο 36χρονος, Δ. Π. που πάσχει από νανισμό και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, αίσθηση προκαλεί και η εμπλοκή ενός tattoo artist, ο οποίος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για την συμμετοχή του στο κύκλωμα μαστροπείας, με αρχηγό την «Λορέλα».

Πρόκειται για τον Σταύρο Παππά και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και εκβίαση.

Οι φωτογραφίες του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή.

Ο Σταύρος Παππάς

Μαζί με αυτούς είναι και ο 55χρονος, Ρ.Ε. κατηγορούμενος για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την κατάθεση μίας ανήλικης κοπέλας που έβλεπε, όπως ισχυρίζεται, πώς λειτουργούσε το κύκλωμα, αποκαλύφθηκε ο ηγετικός ρόλος της 25χρονης «Μαρίας», η οποία – όπως τονίζει το κορίτσι – κανόνιζε τα πάντα: Ραντεβού με πελάτες αλλά και την αμοιβή. Το νεαρό κορίτσι όμως έκανε ακόμη μία αποκάλυψη: Η «Μαρία» ήταν εκείνη που κανόνιζε τα κορίτσια να πληρωθούν για τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη ή tattoo.

Πώς πιάστηκαν στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ.

Το νήμα της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου μιας εκ των ανηλίκων. Συγκεκριμένα, η αδερφή νεαρής κοπέλας είχε παρατηρήσει πως το κορίτσι έφευγε από το σπίτι αργά το βράδυ και επέστρεφε τα ξημερώματα. Τότε αποφάσισε να ψάξει το κινητό της στο οποίο εντόπισε μηνύματα τα οποία πιστοποιούσαν τη σχέση της με το κύκλωμα πορνείας.

Η αδερφή της ανήλικης προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων, το οποίο ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση, φτάνοντας στη σύλληψη των μελών του κυκλώματος.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι ανήλικης με πελάτη

Ανήλικη: Ρε, άκουσε με, σου είπα, είμαι 17. Δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη.

Άνδρας: Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα.

Ανήλικη: Λες μ…

Άνδρας: Τελικά πίνεις τίποτα κοπέλα μου; Να φέρω τίποτα;

Ανήλικη: Όχι δεν πίνω.

Άνδρας: Εγώ μόνο μαύρο και έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε.

Σε άλλη συνομιλία η ανήλικη επικοινώνησε με τον ίδιο άνδρα, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ανήλικη: Πού να έρθουμε; Αλλά δεν έχω χρήματα για ταξί.

Άνδρας: Πού είστε τώρα;

Ανήλικη: Γκάζι. Οκ σκάω και πάμε εκεί (ξενοδοχείο) να αράξουμε.

Άνδρας: Να ξεκινήσω;

Ανήλικη: Ωραία θα έχεις και δύο κατοστάρικα μαζί σου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης